Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоводоканалі встановили нові засувки на мережах водопостачання міста

Незважаючи на складнощі воєнного часу, працівники Водоканалу цілеспрямовано та сумлінно, при фінансовій підтримці благодійних організацій, встановлюють нові засувки на мережах водопостачання та водовідведення міста, – повідомляється на сайті Херсонводоканалу.

Обмежуючи водопостачання мешканців на час виконання ремонтних робіт, працівники Херсонського водоканалу намагаються максимально оперативно усунути аварію або виконати заплановані заходи .Якісні засувки допомагають швидко припинити водопостачання на локальній ділянці, а не на вулиці або у районі. Це дозволяє скоріше виконати ремонтні роботи без значних відключень та не завдавати тривалих незручностей споживачам.

Незадовільний стан запірної арматури значно ускладнює виконання аварійно-відновлювальних робіт. Тому зношені засувки, які перестали виконувати свою функцію, потребують термінової заміни.

«Заміну та ремонт засувок виконуємо за встановленим графіком. Нові засувки гарантують герметичність і тривалий термін служби, дозволяють звести до мінімуму втрати води при виникненні аварії та підвищують надійність системи водопостачання міста»,- зазначив начальник служби водопостачання МКП «ВУВКГ м.Херсона» Володимир ГЕРАСИМЕНКО.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

В Україні заборонили виселяти переселенців із тимчасового житла

Дивіться відео, як оживає Херсон навесні:

https://youtu.be/GBLbQ-cjqSw?si=YOTRjOpEnztbTXuz

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН