Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині шотландські волонтери влаштували для родин вимушених переселенців гастрономічне свято (відео)

Представники шотландської організації «Siobihan’s Trust» разом з ювенальними поліцейськими прибули з благодійною місією в одне з селищ Херсонської міської громади, де знайшли прихисток сім’ї з дітками із тимчасового окупованого лівобережжя. Перше, що зробили волонтери по прибуттю до селища, це вивісили на своєму автомобілі прапор України та висловили захоплення сміливістю і стійкістю українців, – повідмляє Поліція Херсонщини.
Щоб продемонструвати свою солідарність із народом України та підтримати людей, які через війну були вимушені покинути рідні домівки й втратили майно, волонтери безоплатно пригощали усіх свіжоспеченою піцою. А ювенальні поліцейські дарували діткам солодощі та іграшки.
Люди із задоволенням смакували піцу, приготовану просто неба на мобільній міні-пекарні, та дякували волонтерам за підтримку, яка має для них велике значення. Дорослі розповідали благодійникам свої історії евакуації, діти читали вірші та з упевненістю казали, що скоро наші воїни звільнять лівий берег і запрошували волонтерів у гості до Олешок, Каховки та Голої Пристані.
 Дивіться у відео:
https://youtu.be/zhzKEpdHJaM?si=l-jWh7EBSCx6B5Sm

https://youtu.be/zhzKEpdHJaM?si=l-jWh7EBSCx6B5Sm

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН