Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині минулої доби поранено троє осіб, пошкоджено обстрілами цивільну інфраструктуру

Минулої доби противник обстрілював Садове, Придніпровське, Антонівку, Понятівку, Дніпровське, Янтарне, Берислав, Золоту Балку, Шляхове, Білозерку, Новоберислав, Михайлівку, Качкарівку, Станіслав та місто Херсон, – повідомляє Херсонська ОВА.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, пошкоджено 6 приватних будинків.

“Також були зафіксовані влучання в об’єкт критичної інфраструктури, торгівельний центр, заклад громадського харчування, перукарню, господарські споруди, гаражне приміщення та приватний автомобіль. Через російську агресію 3 людини дістали поранення”, – зазначив Олександр  Прокудін, наачльник Херсонської ОВА.

РАНІШЕ ПОВІДОМЛЯЛОСЯ:

У Качкарівці під російський удар потрапив 61-річний чоловік. Ввечері 7 квітня  окупанти атакували населений пункт з безпілотника. Внаслідок скидання вибухівки постраждав місцевий житель. В нього – уламкові поранення. Бригада швидкої надала допомогу потерпілому на місці. Від госпіталізації він відмовився.

7 квітня російська армія вдарила по Білозерці. Внаслідок обстрілу постраждала 23-річна жінка, яка в цей час перебувала на вулиці. У стані середньої тяжкості її доставили до лікарні. У потерпілої діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, контузію. Жінці надають необхідну медичну допомогу.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
 Дивіться відео на ютуб-каналі інформцаійного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН