Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові обстрілами пошкодили будівлю навчального закладу, магазин, приватні будинки, транспорт, – поліція

Минулої доби військові рф задля ураження цивільної інфраструктури та мирного населення застосовували артилерію, міномети, реактивні системи залпового вогню та безпілотні літальні апарати. В результаті обстрілів були поранені цивільні громадяни, зазнали пошкоджень житлові будинки, транспортні засоби, будівлі магазину та навчального закладу, господарські споруди, – повідомляє Поліція Херсонщини.
У Херсонському районі під ворожим вогнем перебували обласний центр, Антонівка, Благодатне, Станіслав, Садове, Кізомис, Інгулець та Токарівка.
На території Бериславського району ворог атакував Ольгівку, Шляхове, Михайлівку та безпосередньо районний центр.
Впродовж дня прибережні території Херсона перебували під артилерійськими обстрілами. В результаті вибухів снарядів були пошкоджені приватний будинок, будівля навчального закладу та вантажний автомобіль. Антонівку та Садове російські військові обстрілювали також із мінометів.
У Кізомисі ворожим снарядом був пошкоджений приватний будинок. А Інгулець окупанти двічі атакували з РСЗВ. Внаслідок вибухів пошкоджень зазнали 13 приватних будинків, два легкові автомобілі, кілька господарських споруд.
На Берислав ворог кілька разів скеровував БпЛА. В результаті вибуху дрону-камікадзе типу «FPV» поранень зазнали 30-річний чоловік та 53-річна жінка. Крім цього, була пошкоджена будівля магазину. Також вибухами двох безпілотників був пошкоджений будинок у Михайлівці.
На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки, представники державної служби з надзвичайних ситуацій. За фактами воєнних злочинів армії рф слідчі поліції Херсонщини розпочали 9 кримінальних проваджень.
Проводяться необхідні слідчі заходи для належного документування та розслідування злочинів.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:

Роботодавці отримають компенсації за працевлаштування ВПО, – Мінреінтеграції

Дивіться також, як ворог російські військові обстрілюють Херсон:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН