Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонця Владислава Мангера не буде мобілізовано до лав територіальної оборони, – офіційно

Інформація, що розповсюджена 01.04.2024 року, на низці інформаційних ресурсів, щодо причетності командира військової частини А7382 до надання обвинуваченому у замовленні нападу на Катерину Гандзюк ексголові Херсонської Обласної Ради Владиславу Мангеру листа для проходження служби у військовій частині А7382 – не відповідає дійсності, – написано в повідомленні.
ТЕКСТ ЗАЯВИ:

126 окрема бригада територіальної оборони з перших днів повномасштабного вторгнення обороняє український Південь від російських загарбників. Ми пройшли бої за Миколаїв, брали участь в Херсонській контрнаступальній операції, в ході якої правий берег області було повністю зачищено від окупаційних військ, а Херсон було звільнено від загарбників. Ми продовжуємо безжально бити по російській техніці та особовому складу на лівому березі Херсонської області, готуючи підґрунтя для нових українських перемог.

Херсон для нас – не просто назва міста. Це дім, це поле бою, це незабутні емоції від звільнення міста, звільнення українців від багатомісячного ярма російської окупації.
Саме тому нам прикро чути, що нашу бригаду почали підозрювати в тому, що ми готові мобілізувати до своїх лав людину, яка замовила вбивство активістки Катерини Гандзюк ще до приходу на цю землю російських загарбників.
Ми офіційно заявляємо: Владислава Мангера не було, не буде і в жодному разі не могло бути в нашій бригаді. Мангер за рішенням українського суду відбуває справедливе покарання як замовник резонансного вбивства, його місце в тюрмі. Наше місце — на полі бою, де 126 бригада продовжить боротись за справедливість для українського народу, звільняючи нові території, а не злочинців від покарань.
Командування військової частини А7382 просить не розповсюджувати хибну інформацію.
Возможно, это изображение текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН