Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проректорка ХДУ навчатиметься за британсько-українською програмою з жіночого лідерства

Стартувала перша стратегічна сесія проєкту з лідерства і трансформації для жінок “ONLY: Open a New Leader in Yourself”. Серед учасників – проректорка з навчальної та науково-педагогічної роботи Херсонського державного університету Дар’я Мальчикова, – повідомляє пресслужба ХДУ.

Освітній проєкт реалізується Kingston University, Національним університетом Львівська політехніка та Tech StartUp School за підтримки British Council Ukraine в рамках програми Going Global Partnerships Gender Equality Partnerships.

До участі у програмі було подано понад 400 заявок, Дар’я Мальчикова у числі 30 фіналісток!

“Вітаємо проректорку Дар’ю Мальчикову з початком навчання у mini-MBA з міжнародними експертами за проєктом ONLY: Open a New Leader in Yourself. Це освітня програма для працівниць закладів вищої освіти України, яка допоможе їм розвивати лідерство та інновації в українських вишах. Щасливий працювати в колі вмотивованих колег та колежанок, які попри всі труднощі, прагнуть самовдосконалення, розвитку як особистого, так і нашої спільноти”, – наголосив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Планується, що протягом 2024 року відбудуться 4 модулі, результатом стануть проєкти з жіночого лідерства та інновацій, які учасниці будуть реалізовувати у своїх університетах. Кращі випускниці пройдуть стажування у Кінгстонському університеті (Лондон, Велика Британія).

“Надзвичайно приємно відчути спорідненість моделі лідерства, що реалізує і поширює Олександр Співаковський, що маю змогу втілювати спільно з командою однодумців у рідному  Херсонському державному університеті. Вдячна усій команді проєкту, гостям і співучасницям за надихаючий початок спільної роботи!”, – зазначила Дар’я Мальчикова.

Читайте на сайті  також: Колектив ХДУ зустрівся з представницею міжнародного проєкту Еразмус Катериною Ждановою

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН