Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колектив ХДУ зустрівся з представницею міжнародного проєкту Еразмус Катериною Ждановою

У Херсонському державному університеті відбулася зустріч з представницею Еразмус офісу в Україні Катериною Ждановою. Захід проходив у змішаному форматі – на базі івано-франківського офісу ХДУ та на платформі Zoom, – повідомляє пресцентр ХДУ.

До зібрання долучилися проректорка з міжнародної, соціально-гуманітарної й науково-педагогічної роботи Алла Цапів, представники відділу міжнародних ініціатив та проєктної діяльності, помічники деканів з міжнародної роботи.

Проректорка Алла Цапів наголосила, що відповідно до Стратегії розвитку ХДУ, визначені пріоритетні напрями роботи. І міжнародне партнерство та інтернаціоналізація є одними з ключових векторів розвитку та діяльності університету. Також проректорка зазначила, що цьогоріч на факультетах введено посади помічників деканів з міжнародної роботи, які допомагають масштабувати та успішно реалізовувати напрямки та ідеї щодо міжнародної співпраці.

 

Надалі Катерина Жданова провела інфосесію з міжнародної академічної мобільності та проєктів у сфері молоді та спорту для присутніх. Спікерка наголосила, що Еразмус + є тим інструментом, який може допомогти реалізувати власні ініціативи, які будуть відповідати вашому індивідуальному запиту, колу інтересів і потребам закладу, студентства і громади.

 

Катерина Жданова коротко розповіла про програму, її ключові особливості, озвучила різні напрями та детально зупинилася на – молоді і спорту.

Після виступу зустріч набула формату конструктивного діалогу. Присутні ставили питання, щодо реєстрації проєктів, фінансування, співпраці організацій та інституцій, подачі заявок.

 

“Університет зараз реалізує чотири проєкти за програмою Erasmus, однак важливо знати, як підвищити ефективність роботи з підготовки заявок, як обрати програми та напрями у сфері молоді та спорту, які найбільш відповідають нашим потребам. Адже ми прагнемо розширювати горизонти, закріпили це у Стратегії розвитку університету до 2027 року”, – прокоментував ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Також пані Катерина зустрілась з проректоркою з міжнародної роботи Аллою Цапів, керівницею відділу міжнародних ініціатив та проєктної діяльності Євгенією Ревенко та співробітницями відділу.

Також читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У ХДУ викладачі проводять консультації для випускників шкіл з підготовки до НМТ

Співробітники ХДУ у Херсоні отримали гуманітарну допомогу

Суд першої інстанції відмовив Миколаївелектротрансу у задоволенні позову проти ревізорів

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН