Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Делегація фахівців Херсонводоканалу вивчала досвід колег у Нідерландах

 Про це повідомляє пресслужба Херсонводоканалу.
В 2023 році при підтримці керівництва Асоціації «Укрводоканалекологія» та Wash Claster Ukrainе, МКП «ВУВКГ м.Херсона» долучилося до “Проєкту WaterWorX Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів”, який передбачає підтримку 5 українських водоканалів (Херсон, Краматорськ, Нікополь, Марганець, Покров) у відновленні та покращенні якості послуг водопостачання та водовідведення для споживачів.
У лютому 2024 року в місті Утрех (Нідерланди) відбулася робоча зустріч партнерів консорціуму WaterWorX VEI B.V. з представниками Водоканалів-учасників проєкту, на якій була підписана Угода про довгострокове партнерство між VEI B.V. та МКП «ВУВКГ м. Херсона».
В ході робочої зустрічі були обговорені першочергові потреби підприємства та етапи реалізації Угоди. Українська делегація відвідала компанію з очистки води Evides.
Програма WaterWorX реалізується VEI B.V. за дорученням Міністерства закордонних справ Нідерландів та за підтримки Посольства Нідерландів в Україні.
Колектив та керівництво МКП «ВУВКГ м.Херсона» дякують консорціуму WaterWorX VEI B.V., керівництву Асоціації «Укрводоканалекологія» та Wash Claster Ukrainе за допомогу і підтримку у вирішенні нагальних питань підприємства в складних умовах воєнного часу.
Разом до Перемоги!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН