Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нові спецмашини для аварійних бригад отримав Херсонводоканал

За сприяння Херсонської  обласної військової адміністрації Херсонський водоканал отримав три автомобілі спеціального призначення, дуже необхідні для успішної роботи комунального підприємства, – повідомляє пресслужба підприємства.
Аварійно-ремонтні фургони на шасі «ISUZU» призначені доставляти ремонтні бригади на місця аварій і укомплектовані всім необхідним обладнанням для оперативного та якісного виконання  аварійно-відновлюваних  робіт на мережах водопостачання та водовідведення.
«Ми дуже вдячні керівництву міста за допомогу в отриманні надсучасних автомобілів, які, до речі, виготовляються в Україні.  Спецфургони компактні, зручні в експлуатації, обладнані генераторами, бензорізами, помпами, зварювальними апаратами, газоаналізаторами та іншими пристроями, потрібними  при  ремонті  інженерних комунікацій міста. У нас ще не було таких спецмашин! Використання отриманої техніки дозволить скоротити час ліквідації аварійних ситуацій, що важливо для наших споживачів», –  прокоментував подію директор МКП «ВУВКГ м.Херсона» Олексій САВЧЕНКО.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН