Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школи в Бериславському районі отримали сучасні автобуси

Про це повідомляє депутат Херсонської обласної ради від політичної партії “Європейська Солідарність”  Ігор Йосипенко в групі “Милівська територіальна громада:

” У Милівській територіальній громаді чудова подія — ми отримали сучасний шкільний автобус. Ми завжди говоримо, що діти — наше майбутнє. Для того, щоб у наших дітей було це майбутнє, вони повинні навчатися, а для цього треба їх вчасно та з комфортом, а головне – безпечно доставити до освітніх закладів. . Саме цей автобус отримала Дудчанська школа. В ній сьогодні навчається близько 200 учнів, не рахуючи малечу з дитячого садочка. Село велике, воно розділене балкою від Каховського водосховища на дві частини. Саме такий автобус стане нам у нагоді.”

Загалом сучасні шкільні автобуси  отримали десять територіальних громад Херсонщини: Верхньорогачицька, Генічеська, Голопристанська, Каховська, Милівська, Нижньосірогозька, Рубанівська, Скадовська, Станіславська та Тягинська.
Приємно, що держава та команда Херсонської обласної державної адміністрації разом з Херсонською обласною радою дбає про освітні стандарти та безпечне пересування дітей не тільки в місті, але й в сільській місцевості”.   Також  цього дня отримала сучасний  шкільний автобус  ще одна громада з Бериславщини – Тягинська. 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН