Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

8 вихованців Херсонського фахового спортивного коледжу увійшли до складу Національної збірної команди України на 2024 рік

Фото з архіву.

Про це повідомила пресслужба закладу.

У Херсонському фаховому спортивному коледжі відбулася онлайн-нарада за участі старших тренерів та вчителів фізкультури , на якій було розглянуто питання про виконання навчального плану 1 семестрі, стан проведення навчально-тренувальних занять відділень: веслування академічне, байдарки та каноє.

“На сьогодні вже шість вихованців відділення веслування академічного та двоє – байдарки та каноє ввійшли до складу Національної зібрної команди України на 2024 рік. Це відповідально для нас, адже попри складнощі спортивний коледж продовжує працювати, виконуючи всі зобов’язання. Хочу подякувати тренерам та педагогам закладу, що вони налаштовують вихованців вчитися та здобувати нові успіхи в спорті. Скрізь, де наші студенти виступають, вони представляють місто Херсон, яке потребує різнобічної підтримки, щодня перебуваючи під обстрілами. Наше завдання сьогодні вчити виховувати і тренувати “, – зазначив Валентин Сух, директор Херсонського фахового спортивного коледжу.

Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:

Тренерка Херсонського фахового спортивного коледжу встановила рекорд України зі штовхання ядра

Спортсмен з Херсона Андрій Драпкін на чемпіонаті України з плавання здобув 4 золоті медалі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН