Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Боксери Херсонського фахового спортивного коледжу здобули нові перемоги

Боксери Херсонського фахового спортивного коледжу розпочали 2022 рік з дев’яти золотих, семи срібних, двох бронзових нагород. Про це розповіли на офіційній сторінці.

Так, на чемпіонаті Херсонської області серед еліти, молоді, юніорів та юнаків, (м. Херсон 11- 14.01.2022 р.) наші боксери у своїх вікових категоріях гідно представили Коледж.

Впевнено та яскраво продемонстрували фінальні бої зі своїми суперниками за золото Хохонь Нікіта (ваг. +80кг),Рогощенко Денис (67кг),Карловець Максим (57кг), Лисицький Дмитро (52кг),Романій Кирило (63кг), Шульга Валерій(92+кг), Лаврів В. (в. 75), Болдирев Владислав ( 63.5кг),Ковальчук Денис ( 75кг).

Не менш запеклі та напруженні поєдинки були за срібло. Стійко та до останнього удару гонга утримували протистояння своїх суперників Рогощенко С.,(ваг. кат. 63)Марченко С.,(ваг.кат 46), Масинець Н.(ваг.кат.44),Бойченко Б.(ваг.кат 80), Марченко А.,(ваг.кат 71) Воробєй Т.,(ваг. кат 60),Сокольченко Р.(ваг.кат 60).Бронзові призери Шакун Д.,(ваг кат. 60),Полікарпов М. (ваг. кат 54).

Нажаль, ми не змогли спостерігати та вболівати до кінця змагань за виступами лідерів нашої області та країни Полікарповим Максимом, який отримав травму руки, та Марченко Артуром. У зв’язку з хворобою боксери припинили подальшу участь у змаганнях. За результатами чемпіонату Хохонь Никита був визнаний кращим боксером серед юніорів в області. Ми вітаємо наших спортсменів та їх наставників – тренерів Андріянова В., Чорного В., Шевченка О. з чемпіонами та призерами. Бажаємо Вам успіхів та подальших перемог, адже це є перше відповідальне випробування перед початком Чемпіонату України серед вікових груп. Успіхів та міцно тримати потужний удар від суперників!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН