Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відкриті тренування відбулися в Херсонському фаховому спортивному коледжі

У Херсонському фаховому спортивному коледжі підвели підсумки 2021 спортивного  року, який завершував олімпійський цикл 2017-2021р., – повідомляє інформаційне видання “Український південь”.

Підсумкова педагогічна рада була проведена у новому для колективу форматі.  Упродовж двох тижнів вчителі фізичної культури проводили відкриті навчально-тренувальні заняття з шістнадцяти видів спорту коледжу, які розділено на три блоки: єдиноборств , складно- координаційних та стрілецьких видів спорту; ігрових; циклічних та швидкісно- силових.

На одному з таких заходів побувала наша знімальна група. За тренуваннями з академічного веслування, боротьби та легкої атлетики цього дня спостерігали не тільки тренери, а й вчителі-предметники.
Директор Херсонського фахового спортивного коледжу Валентин Сух розповів :”Є методи, які використовують і в навчально-тренувальному процесі і в навчально-виховному. Дуже цікаво вчителям загальноосвітніх дисциплін подивитися на дітей, яка у них мотивація до спортивних досягнень і відповідно вони як професіонали тоді знайдуть, яким чином мотивувати дитину на здобуття освітніх перемог.”
Тренування з веслування академічного проходило з використанням спеціальних тренажерів, які дозволяють створити в приміщенні наближені умови до веслування на воді. Спортивні наставники приділяють студентам багато уваги , слідкують та дають поради, адже ці тренування – це один із етапів підготовки до чемпіонату України.
Свої навички з веслування на байдарках та каное відпрацьовували учні різних вікових категорій. Важливо, що в навчальному закладі є всі необхідні для цього умови, і спортсмени можуть продовжувати удосконалювати свої здібності навіть взимку. Під пильним професійним наглядом тренерів готуються до чемпіонату України і спортсмени з легкої атлетики.
На тренуванні з гандболу студенти першого та другого курсу, в рамках практики, вже допомогали тренерам, демонструючи динамічні вправи учням. Херсонський фаховий спортивний коледж – це місце, де виховують майбутніх професійних спортсменів. Сучасний інвентар та спортивні зали, регулярні тренування, підкріплені знаннями- це те, що потрібно для виховання майбутнього спортсмена.
“Знання- це один із провідних компонентів змісту фізичної культури, тому ми прагнемо працювати над тим, що є і бути кращими в своїй роботі,”додає Валентин Сух.
Студенти Херсонського фахового спортивного коледжу завжди можуть розраховувати на підтримку та допомогу з боку тренерів , тому попереду у них ще т багато перемог. Такі заходи важливі для вчителів, адже вони також мають можливість поспостерігати як учні краще засвоюють інформацію , а це впливає на удосконалення методики викладання.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН