Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині формується список підприємств, що постраждали внаслідок військової агресії рф та бойових дій

Про це повідомив Юрій Соболевський,  перший заступник голови Херсонської обласної ради.

“Разом з колегами-депутатами з постійної комісії з питань сільського господарства, земельних відносин та екології опрацювали актуальні питання. Наша робота сьогодні має велике значення для забезпечення стійкості та ефективності аграрного сектору, який відіграє важливу роль у житті нашого суспільства. Тож, намагаємося підтримувати сільськогосподарські підприємства Херсонщини у такий важкий чай. З цією метою обласна рада працює над формуванням переліку суб’єктів господарювання, що постраждали внаслідок військової агресії рф та бойових дій”, –  повідомив Юрій Соболевський.

Наразі до нього увійшло 13 сільськогосподарських підприємств.

“Звичайно, це не всі. Їх набагато більше. Але робота у цьому напрямі розпочата. Включення до Переліку – це підтвердження статусу платника податків 4 групи, що є вкрай важливим для відновлення господарської діяльності підприємства після деокупації лівого берега Херсонщини. У підприємств, які ще не встигли цього зробити, – є час до 15 лютого 2024 року. Клопотання надсилайте на адресу Херсонської обласної ради”, – додав Юрій Соболевський.

Читайте на сайт інформаційного видання “Український південь”:

Сприяв депортації 1500 українців з Херсонщини: оголошено підозру місцевому жителю за співпрацю з окупаційною владою

Із музею Херсона під час окупації викрадено картину Михайла Жука, яку в 1917 році презентували на виставці професорів Української Академії

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН