Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачі ХДАЕУ провели профорієнтаційний захід для учнів гідрометеорологічного коледжу

Проведення профорієнтаційної зустрічі у Херсонському гідрометеорологічному фаховому коледжі ОДЕКУ, – про це повідомила пресслужба ХДАЕУ.
 “Викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Яценко В.М., Лавренко Н.М., Пєсков І.В., Коваленко О.М. і Шаталова Ж.О. провели онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти випускних груп Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу ОДЕКУ.”, – зазначили в дописі.
 Студентів коледжу збуло ознайомлено з переліком освітніх програм, за якими здійснюється навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті, а також зорієнтовано, в якому розділі на сайті Університету можна отримати інформацію, що буде корисною для вступу на навчання.
“Науково-педагогічні працівники кафедри, які мають великий практичний досвід роботи, розповіли слухачам про особливості спеціальності 193 Геодезія та землеустрій, сферу та напрями діяльності спеціалістів землевпорядників і геодезистів, можливості працевлаштування випускників, наголосивши на гнучкості отримуваної освітньої кваліфікації, що дає можливість просувати кар’єру за багатьма напрямками, про використання сучасних новітніх технологій в землеустрою та геодезії, зокрема про безпілотні повітряні судна.
Також викладачі наголосили на тому, що у повоєнний період, період відновлення та розбудови України спеціалісти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій будуть дуже затребуваними, так як без них не може відбуватися жодне будівництво”, – прокоментували в адміністрації закладу.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН