Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські виші долучилися до організації конференції, присвяченої повоєнному відновленню регіону

Сьогодні розпочалась Міжнародна Конференція «СИНЕРГІЯ НАУКИ І БІЗНЕСУ У ПОВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ ХЕРСОНЩИНИ». Підтримають Херсонщину більше 300 учасників з 15 країн світу, виступить понад 140 доповідачів. Конференція поєднала науковців, підприємців і промисловців, а також державних службовців всіх рівнів.

Долучився до участі у конференції ХНТУ. Про це повідомила в.о. ректора Олена Чепелюк:

“Наша Країна переживає надважкі часи, але вже зараз ми думаємо про її відновлення і подальший розвиток. Сьогодні ми створюємо платформу для того, щоб проаналізувати виклики і визначити ефективні рішення, що дозволять відновити усі сфери життєдіяльності громади, визначити шляхи відродження регіону та прискорення його стійкого економічного зростання”.

Також привітав учасників конференції ректор ХДАЕУ Юрій Кирилов:

“Наголосив на тому, що сьогоднішній майданчик у вигляді конференції з урахуванням представництва (понад 300 учасників із 15 країн світу, керівництво області, міста, народні депутати, закордонні благодійники, підприємці, науковці), всеосяжності напрямів обговорення, масштабів проблематики має стати фундаментом та дороговказом майбутньої розбудови області через синергію науки та бізнесу”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН