Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти ХДАЕУ проходять виробничу практику на підприємствам різної форми власності

 Для кожного здобувача вищої освіти важливим етапом закріплення теоретичних знань і набуття практичних навичок є виробнича практика. Адже необхідно не тільки виявити себе як фахівця, а й адаптуватися у новому колективі, знайти спільну мову з керівництвом, виконати поставлені завдання. 5 грудня 2023 р. на кафедрі соціальних та поведінкових наук відбувся захист звітів із виробничої (переддипломної) практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 051 Економіка, – повідлмляється на офіційному сайті ХДАЕУ.
Мета практики: адаптація теоретичних моделей і практичного досвіду з економіки та ефективності виробництва до умов діяльності певного господарюючого суб’єкта, збір інформації для написання кваліфікаційної роботи магістра.
Базою для проходження практики виступали підприємства різних форм власності і організаційно-правових форм. Найважливіше, що здобувачі підвищили свої компетентності, вчасно оформили документи, а у звітах відобразили проблеми підприємств і запропонували шляхи їх вирішення.
 Перед комісією вони презентували результати проведених досліджень, розрахунки представили у вигляді таблиць і діаграм.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН