Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для дітей ВПО Бериславської громади у Кривому Розі пройшов тренінг

24 січня на базі дитячого простору “Бериславський вулик” УГКЦ для дітей ВПО Бериславської громади у Кривому Розі пройшов тренінг з позитивного батьківства. Організатором виступила психолог Олександра Когут, кандидат психологічних наук Криворізького державного педагогічний університету, яка співпрацює з громадською організацією «Егіда-Центр», – повідомили в Бериславській міській раді.
Олександра Когут презентувала і надала у користування батькам авторський посібник «ЕФЕКТИВНЕ БАТЬКІВСТВО: психолого-педагогічний супровід батьків та дітей дошкільного віку».
Увагу було приділено питанням розвитку дитини дошкільного віку в умовах війни та вирішення сімейних проблем за допомогою метафоричних асоціативних карток (МАК). На тренінгу презентували психологічні картки та методи роботи з ними, які стали не лише корисними інструментами для роботи з дітьми, але й важливою опорою для вчителів і вихователів у їхній педагогічній діяльності.
Тренінг пройшов у доброзичливій і довірливій атмосфері та став вагомим внеском у розвиток спільноти та формування здорового психосоціального середовища для дітей та їхніх сімей.
 Надалі психологічний супровід проводитиметься системно за обраними темами з урахуванням побажань батьків. А також Олександра Когут надаватиме консультації з розвитку стресостійкості.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН