Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Кочубеївській громаді розповіли про процедуру отримання допомоги від Червоного Хреста та Міжнародної організації з міграції

Інформація для тих жителів громади, хто не отримав виплати від Червоного Хреста та Міжнародної організації з міграції.

Списки на отримання допомоги від Червоного Хреста, в сумі 1200 грн, формувалися працівниками виконавчого комітету Кочубеївської сільської ради. Також нами були сформовані додаткові списки, на тих наших жителів хто не був включений та переданні до районного управління соціального захисту ще на початку листопада. Вчора Укрпошта розпочала знову виплачувати допомоги. Жителі повідомили нас, що знову ж таки нічого не отримали. Ми зв’язалися з Департаментом соціального захисту ХОДА, де нам повідомили, що по всім додатковим спискам в січні розпочнуться виплати і завірили, що їх обов’язково всі отримають. Просять ще трохи зачекати.

Щодо виплат від МОМ, в сумі 2200 грн протягом трьох місяців. На цю виплату спеціалісти виконкому списки не подавали. Як нам пояснили в Департаменті соцзахисту ХОДА, що МОМ за основу брала списки на Червоний Хрест і вже відповідно до своїх критеріїв визначали кому надавати допомогу. Тому прохання, якщо у ваш населений пункт в січні привозили допомогу в розмірі 4400 і вас знову немає в списках, перейдіть за посиланням та самостійно заповніть гугл-форму, що знаходиться внизу під повідомленням, або зверніться за допомогою до старост чи спеціалістів сільської ради. Якщо в вашому населеному пункті в січні виплата Укрпоштою ще не проводилась, то будь ласка зачекайте і тільки в разі якщо вас знову не включено до списків заповнюйте цю форму.

Ще раз наголошуємо, що ця допомога виплачується тим жителям, які під час окупації проживали в громаді, після деокупації нікуди не виїзджали та не оформляли статус ВПО.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН