Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція фіксує наслідки російських атак по інфраструктурі населених пунктів

Ворог не припиняє обстріли звільнених населених пунктів правобережжя Дніпра, зокрема, Бериславського та Херсонського районів. Минулої доби російська армія здійснила 84 обстріли житлових кварталів та випустила 453 снаряди з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, завдала удари з авіації та БпЛА, – повідомляє Поліція Херсонщини. 
Від комбінованих обстрілів противника потерпали Херсон, Антонівка, Інженерне, Кізомис, Берислав, Зміївка, Новоберислав, Червоний Маяк, Тягинка та Веселе.
У Херсонському районі внаслідок російських атак пошкоджено 13 об’єктів: 7 приватних та 2 багатоповерхові будинки, школа та 3 автомобілі.
Вночі ворог завдав авіаударів керованими бомбами по Червоному Маяку, Зміївці, Новобериславу та Веселому. Там пошкоджено приватні будинки, приміщення монастиря, згорів автомобіль місцевого жителя.
російська армія продовжує обстріли Херсона з усього наявного озброєння. Під вогневим ударом армії рф перебували житлові квартали обласного центру, найбільше постраждали мікрорайон «Корабел» та Дніпровський район.
У Дніпровському районі під час артилерійського обстрілу російські снаряди пошкодили дах школи, багатоповерховий будинок та 3 автомобілі. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.
На місцях обстрілів працювали поліцейські, які обстежували території, збирали та фіксували речові докази російської агресії проти мирного населення.
За минулу добу поліція відреагувала на 112 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 5 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
и ещё 13
Все реакции:

8

5
Нравится

Комментировать
Поделиться
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН