Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На лівобережжі Херсонщини біля Раденська знищено російський ракетно-зенітний комплекс “Оса” (відео)

В соцмережах з’явилося відео знищення зенітно-ракетного комплексу “Оса”, які використовує російська армія на лівобережжі Херсонщини.  Цей комплекс розроблявся в радянсьоку союзі протягом 10 років: з жовтня 1960 по жовтень 1970. Він використовується у будь-яку погоду  і є засобом протиповітряної оборони – для прикриття сил і засобів мотострілецької (танкової) дивізії у всіх видах бойових дій. У 2007 році “Оса” був  найчисельнішим в рф комплексом військової  ППО Тоді країна-терористка мала 400 машин.

 Це не перший ЗРК “ОСА”, який виявляє аеророзвідка ЗСУ і знищує за допомогою ракетного удару – HIMARS.

Цікава локація розміщення цього російського комплексу –  поблизу  Кринків, Олешківської траси,  поблизу якої йдуть активні бойові дії. Як повідомляли ЗМІ, російське командування планує на цей напрямок перекинути танкову дивізію, для повернення під свій контроль плацдарму на лівобережжі Херсонщини біля Кринок. Тож ліквідація  ЗРК “Оса” армії лише посилює позиції ЗСУ.

Ліквідація “ОСИ” відбулася між залізничним полотном у Раденську, де  розташована проміжна залізнична станція неелектрофікованого сполучення “Херсон-Джанкой”, та  лісосмуги. Так ворог намагався приховати техніку від ЗСУ, але на чужій території нічого не сховаєш.

ЗСУ   витісняє ворога з лівобережжя Херсонщини.

Фото ілюстративне – з соцмереж.

Також телеграм-канал Новини Бериславського району опублікував відео – боїв морпіхів різного періоду на лівобережжі Херсонщини.

У відео постають колись мальовничі Кринки – зі знищеними спорудами, посіченим лісом,  з великими вирвами навколо. Боротьба за лівий берег Херсонщини продовжується.

 

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

В окупованому Криму росіяни використовують викрадені з Херсонської області автомобілі “швидкої” – ЗМІ

На лівобережжі Херсонщини знищено польові пунки боєпостачання та заправки паливно-мастильними матеріалами російської техніки (відео)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН