Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

14 вихованців Херсонського фахового спортивного коледжу входять до складу Збірної України

Херсонський фаховий спортивний коледж продовжує працювати, незвачаючи на складні умови.

У закладі навчально-тренувальні заняття вчителями фізичної культури Херсонського фахового спортивного коледжу проводяться дистанційно на постійній основі відповідно до затвердженого розкладу занять та індивідуальних планів роботи.

Вчителі фізичної культури роблять все можливе, аби підтримати фізичну і психологічну форму своїх вихованців – спортсменів.

Незважаючи на всі складнощі, спортсмени коледжу виїжджають на всеукраїнські та міжнародні змагання, здобувають призові міста, входять до складу збірних команд України та прославляють рідне місто Херсон на увесь світ.

“Наші вихованці гідно продовжують відстоювати честь честь держави у складі Збірної України з таких видів спорту – легка атлетика, гандбол, теніс настільний, боротьба вільна, бокс, гандбол, веслування на байдарках і каное, веслування акалемічне”, – коментує Валентин Сух, директор Херсонського фахового спортивного коледжу.

Тренери та їх вихованці знаходять можливість підготуватися до різного рівня змагань, використовуючи майданчики в різних містах України і не тільки.

У спортивних закладах – в Броварах, Києві, Ужгороді, Львові, Черкасах, Вінниц, Дніпрі, Житомирі, Миколаєві та інших містах проходять тренування вихованці коледжу.

За кордоном на базі іспанського клубу Deportivo RemoSevilla проходять тренування вихованці з академічного веслування, в Німеччині – гандболістки.

На спортивних базах в Болгарії, Словачччині, Польщі і не тільки можна побачити вихованців Херсонсського фахового спортивного коледжу.

Майданчики – це і  приватні клуби, і тренажерні зали, і вуличні спортивні простори.

“Оскільки кошти коледжу на ці цілі не виділяються, здобувачі освіти – спортсмени і їх батьки намагаються шукати безкоштовні місця для тренувань. Головне, що ми зберегли за час повномасштабної війни кадровий потенціал, тренерів і вихованців, які чекають на повернення до рідного мсіта, рідного закладу, навчатися і тренуватися. Вихованці, які ввійшли до Збірної України, прославляють рідне місто і країну, привертаючи велику увагу до тих подій, які відбуваються на півдні нашої держави. Підтримувати спорт – це важливо, аби мати майбутнє, якщо ми говоримо про відновлення”, – додав Валентин Сух, директор Херсонського фахового спортивного коледжу.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

У Херсонському фаховому спортивному коледжі 180 вихованців продовжують навчання дистанційно

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН