Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Адміністрація підприємства Херсонгаз звернулася до жителів області, які не проживають у своїх оселях

Через постійні обстріли, фахівці АТ Херсонгаз щоденно проводять ремонтні роботи, відновлюючи розподіл газу до мешканців області. Нагадуємо, що відповідно до Кодексу ГРМ, Розділ VI, глава 6: «Припинення або обмеження розподілу (споживання) природного газу не звільняє споживача від зобов’язання оплати вартості послуг за договором розподілу природного газу, крім випадку розірвання цього договору», – повідомила пресслужба Херсонгазу.
Від щомісячної плати за розподіл газу ЗВІЛЬНЯЄ розірвання договору на розподіл газу, що передбачає повне механічне від’єднання споживача від газової мережі та його виключення з переліку споживачів. АБО наявність заяви від власника помешкання та підтверджуючих документів про пошкодження системи газопостачання/помешкання, що унеможливлює їх подальше використання, – нагадали в компанії.
На сьогодні АТ Херсонгаз не має інших законних підстав НЕ нараховувати оплату за послугу розподілу природного газу. Також слід зауважити, що, у будь-якому випадку, показники необхідно надавати до АТ Херсонгаз у період з 01 по 05 число щомісяця будь-яким зручним способом. Такі показники будуть незмінні, але не буде застосовано планових нарахувань і у подальшому непотрібен буде перерахунок. А постачальник не буде виставляти споживачу рахунок за «невикористаний газ.
 Читатйе на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН