Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міжнародні партнери жителям Дар’ївської громади на Херсонщині передадуть 3 пральні машини для соціального проєкту

Представники Дар’ївської громади взяли участь у заході «Чи можлива ефективна координація гуманітарного реагування в Миколаївській та Херсонській областях?».  На ньому Мережа правового розвитку (Legal Development Network) презентувала напрацювання координаційного механізму Link.
До розмови приєднались близько 100 представників/-иць благодійних організацій, влади, територіальних громад Миколаївської та Херсонської областей.
Виступ одного з представників місцевого самоврядування  з тезою став одним із ключових: «Зі стратегією ви чітко можете сказати, який ресурс потрібний, який у вас є людський потенціал. Інакше – лише продуктові набори можна поки отримувати, а це — шлях в нікуди. Тоді як жителям потрібний водогін якнайшвидше. Нам потрібно розуміти, як швидко і хто може допомогти у таких ситуаціях. Донори формують своє уявлення про нас, станьте тою громадою, з якою хочуть працювати».
“Головний результат зустрічі-донори, які надають допомогу Дар’ївській громаді у початку реалізації проєкту “Створення мережі соцільних пралень Дар’ївської громади” у вигляді 3 потужних пральних машин і 3 сушарок. Доречі, цю ідею підказали мешканці під час гугл-опитування”, – зазначили в сільській радіі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН