Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У соцмережах показали роботу аеророзвідки на лівобережжі Херсонщини: в лісі знищено ворожу гаубицю «Мста-С”

 Ліси на лівобережжі Херсонщини, яка тимчасово окупована,  російські вйіськові використовують для приховування потужної техніки, з якої обстрілюють Херсон та інші українські міста України.

Відео, опубліковане Силами спеціальних операцій у Телеграм-каналі,  як  HIMARS  знищує цю техніку облетіло соцмережі. З відео видно частину лісу, які загарбники  використовують у військових цілях. 

Важливо зазначити, що знищена дивізійна самохідна  гаубиця «Мста-С» була розроблена на Уральському заводі і вперше була представлена на виставці в 1992 році – це час після розпаду радянського союзу.  На озброєння була прйинята в 1989 році. 

САУ 2С19 призначена для знищення  тактичних ядерних засобів, артилерійських і мінометних батарей, танків та іншої броньованої техніки, протитанкових засобів, живої сили, засобів ППО і ПРО, пунктів управління, а також для руйнування польових фортифікаційних споруд та перешкоджання маневрам резервів противника в глибині його оборони.

  Ця зброя нині активно використовується для  знищення цивільної інфраструктури в Україні.

Може вести вогонь по спостережуваних і неспостережуваних цілях із закритих позицій і прямим наведенням, включаючи роботу в гірських умовах.

Тому  важливо  знищення цієї ворожої  зброї, заради збереженян цивльного населення.

ЗСУ за допомогою аеророзвідки знищує російський військовий потенціал, який загарбники використовують проти цивільного населення.

Дивіться у відео філігранну роботу ЗСУ, а також погляньте на казкові краєвиди лівобережної Херсонщини, яка поки окупована. Шлях додом убуде нелегким для багатьох, але лівий берег буде звільнено.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

На вулицях Нової Каховки активісти розповсюдили проукраїнську символіку (відео)

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН