Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Блискуче спланована операція – Ігнат прокоментував «демілітаризацію» трьох винищувачів Су-34 ворога

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив, що захисники «відмінусували» три винищувачі-бомбардувальники Су-34 армії Путіна. Речник ПС ЗСУ полковник Юрій Ігнат прокоментував ліквідацію бойових літаків ворога.

В ефірі національного телемарафону представник Повітряних сил назвав «демілітаризацію» трьох винищувачів-бомбардувальників російських військ «блискуче спланованою операцією», інформує «НБН».

За словами речника ПС ЗСУ, захисники знищили бойові літаки «другої армії світу» на підступах до України. Полковник зазначив, що «давно такого не було», адже ліквідовані Су-34 давно не потрапляли до позитивної статистики Повітряних сил.

Ігнат зазначив, що у ЗС РФ є десятки одиниць такої авіації і держава-терорист продовжує випускати ці літаки. Військовий пояснив, що Су-34 та Су-35 – найновіші винищувачі росіян, за допомогою яких вони атакують Україну керованими ракетами, КАБами та іншою зброєю.

Представник ПС ЗСУ додав, що вартість одного Су-34 становить щонайменше 50 мільйонів доларів. Ці винищувачі-бомбардувальники є високотехнологічними літаками, тому не можуть бути дешевими.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Нафтотрейдери, які заправляли російську військову техніку під час окупації Херсона, отримали підозру від СБУ

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН