Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Місцеві жителі з поля бою біля Каховської ГЕС винесли тіла українських військових

На Херсонщині пройшли  жорстокі бої на Антонівському мосту біля Херсона та біля Каховської ГЕС. Загинули українські військові й лише зараз  тіла 200-их вдалось забрати з поля бою, – повідомляє інформаційне видання “Український Південь” з посиланням на допис депутата Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка:

На Херсонщині біля Козацького та Веселого на шляху до Каховської ГЕС, район Шилової Балки, чотири дні тривали запеклі бої. Українські воїни відійшли, але боролися гідно. Ця гаряча точка на Херсонщині ввійде в історію оновленої України, визначних подій російсько-української війни.

Але там залишалися загиблі – 25 бійців ЗСУ. Хочу подякувати небайдужим сміливим мешканцям Бериславщини, які не дозволили, аби наші бійці залишалися просто неба. Ризикуючи власним життям, відразу після боїв, ними було забрано з місця бою та доправлено до найближчого моргу 11 двохсотих, а після переправлено на місця поховання. Вчора відважні бериславці зуміли забрати з поля бою решту загиблих, чотирнадцять наших 200-их.

Прийде час й імена мужніх воїнів ЗСУ, які до останнього обороняли Херсонщину стануть відомі, ми пишатимемося ними, як і відважними чоловіками, хто доклав максимум зусиль, аби українських військових було поховано з почестями згідно наших християнських звичаїв.

Герої не вмирають! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Українці переможуть!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН