Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колишньому директору школи у Каховському районі оголошено підозру за співпрацю з окупаційною владою

 У результаті оперативних заходів СБУ викрито колишнього освітянина з Каховки.
Фігурант – у минулому місцевий вчитель географії та директор школи, підтримав рішення москви щодо становлення окупаційного режиму на території району.
Колаборант зголосився на «посаду» у незаконно створеному окупаційною адміністрацією органі так званій «Каховской военно-гражданской администрации».
За призначенням гауляйтера Сальдо у серпні минулого року він став «заместителем главы Каховской вга». Зрадник «опікувався» соціальною галуззю та координував функціонування дошкільних і загальноосвітніх закладів, створених окупаційною владою на базі українських.
 Слідчі СБУ підозрюваному  інкримінують ч. 5 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Документування протиправної діяльності здійснювали співробітники СБУ в Херсонській області за процесуального керівництва Херсонської обласної та Каховської окружної прокуратур.
Возможно, это изображение 2 человека и текст «управлиння cБ украёни в херсонськй област за матералами сбу пидозру отримали чергов колаборанти 3 каховського району херсонщини»
  Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН