Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславський медичний коледж проводить профорієнтаційні заходи серед школярів

Вибирай професію за покликом серця!, – саме із такими словами звернулася випускниця Бериславського медичного фахового коледжу, а нині фахівець у сфері косметології, Дар’я Іващенко до учнів Бериславського  ліцею 9 класу.
Класний керівник Шаповалова С.І. у рамках профорієнтаційної роботи на тему «Світ професій», люб’язно запросила її на зустріч, щоб колишня студентка, а сьогодні – вже справжній фахівець, поділилася своїм досвідом щодо вибору професії.
 Випускниця Бериславського медичного коледжу  розповіла учням ліцею про своє професійне зростання від років навчання і дотепер. В теплій , затишній атмосфері вона згадала, як проходили захопливі і складні заняття з анатомії, про цікаву практику у місцевому паталогоанатомічному кабінеті. Із вдячністю згадувала викладачів, які ділилися своїми знаннями і прививали любов до цієї благородної професії. За такий короткий проміжок часу, 8 років, але як багато вже зібрано різних історій із особистого досвіду, які надихають і захоплюють.
Ліцеїсти із цікавістю ставили питання, розмірковували, сміялися! Такі зустрічі допомагають дітям розширити горизонти світу професій і вибрати саме те, що говорить тобі твоє серце і душа!

Читайтн на сайті інформцаійного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН