Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бахмутському напрямку загинув співробітник Каховської ГЕС

Про це повідомили в компанії “Укргідроенерго””.
Війна безжально забрала життя ще одного Героя, гідроенергетика, співробітника Каховської ГЕС, 42-річного Богдана Віктора.
«Каховка», а саме такий символічний для себе позивний обрав Віктор, загинув виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку.
Свій трудовий шлях на Каховській ГЕС чоловік розпочав у 2005 році. Працював маляром і любив свою роботу. Станцію вважав другою домівкою, а колектив – родиною. Привітний, добрий, надійний, завжди усміхнений та оптимістичний. І навіть перебуваючи у складних умовах на фронті, Віктор завжди знаходив хвилинку, щоб поспілкуватися з колегами і підтримати кожного.
Він мріяв про звільнення рідного краю, про те, як разом з колегами буде відбудовувати зруйновану станцію. Заради своєї мрії, як справжній патріот, у вересні 2022 року Віктор вивіз родину з окупації на підконтрольну територію, і вже в жовтні вступив добровольцем до лав ЗСУ.
В березні 2023 року, під час виконання бойових завдань, Віктор зазнав тяжкого поранення кінцівок, отримав часткову непридатність до військової служби. Проте вже в липні, після важкої реабілітації, прийняв рішення повернутися до своєї окремої механізованої бригади, бо, як він казав – «Я не можу кинути побратимів. Я повинен бути з ними і разом захищати нашу країну. Хто, як не ми?».
Віктор ніколи не ховався від труднощів, для нього обов’язок був – понад усе. Він був добрим сином, люблячим чоловіком і батьком, вірним другом, надійним побратимом і професіоналом в роботі. Таким він назавжди залишиться у памʼяті колег та рідних.
Забракне слів аби висловити вдячність Герою за те, що став на захист нашої країни та всіх нас!
Колектив Укргідроенерго сумує разом з рідними і близькими загиблого та висловлює щирі співчуття рідним Віктора.
Слава українському воїну! Світла та вічна пам’ять…
 Редакція інформаційного видання “Український Південь” висловлює співчуття родині загиблого.
 Читайте на сайті:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН