Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Будівельники з Черкаської області півроку відбудовували зруйноване село Іванівка на Херсонщині

Як відомо, на деокупованій частині Херсонщини працює проєкт відбудови регіону «Пліч-о-пліч» – відновлення населених пунктів на рівні громада-громаді або регіон-регіону. Черкащина розпочала відбудову підшефних сіл ще влітку. Активну участь взяла тут і Лисянська громада. Про це пише видання «Вісті Черкащини».

 

Спеціалісти селищної ради попередньо відвідали село Іванівка (Високопільська громада)-  і обстежили на місці об’єкти, які належить ремонтувати, прорахували і визначили потреби будівельних матеріалів для виконання всіх необхідних робіт. На відновлювальних роботах Лисянська громада задіяла будівельну бригаду в складі Володимира Коваля, Віктора Білоуса, Петра Кравченка, Івана Соколенка та Олександра Воюцького.

Майстрів з Черкащини, розповідають вони, на Херсонщині зустрічають, як рідних. У який двір не зайдеш, де працюють будівельники – скрізь про них найкращі відгуки. Однак, у кожному дворі чатує і небезпека – аби підступитися до об’єктів, які мали відновити, спочатку чекають саперів, щоб вони очистили від мін і снарядів двори та житло.

Через півроку лисянські будівельники повернулися додому. Їх зустріли селищний голова Анатолій Проценко та перший заступник Олег Зарудняк, які від імені громади щиро подякували за виконану роботу та вручили грамоти.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Високопілля відвідали представники управління Верховного Комісару ООН у справах біженців в Україні (відео)

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН