Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ присвоїли звання почесних працівників університету

 14 листопада в івано-франківському офісі ХДУ на урочистостях з нагоди 106-річниці від дня заснування Херсонського державного університету диплом  «Почесний працівник Херсонського державного університету» вручили трьом працівникам нашого закладу вищої освіти, – повідомляє пресслужба ХДУ.
  • Виноградовій Луїзі Веніамінівні – провідній фахівчині музейно- архівного центру, ветерану праці. (Херсон);
  • Кудас Наталії Анатоліївні – начальниці відділу кадрів (Івано-Франківськ);
  • Козакову Олександру Анатолійовичу – керівникові навчально- тренувального центру «Водна станція» (Івано-Франківськ).

Виноградова Луїза Веніамінівна – провідна фахівчиня  музейно-архівного центру Херсонського державного університету, заслужена працівниця культури України, ветеран праці.

У музейно-архівному центрі  працює  з 2011 року. Активно сприяє  розвиткові архівної справи в університеті, поповненню Національного архівного фонду України, вносить  вагомий особистий внесок у збереження національної історико-документальної  спадщини,  широку популяризацію архівних документів, які є документальною пам’яттю народу.

За час роботи у Херсонському державному університеті  ій вдалося значно підвищити рівень розвитку архівної справи , значущість архівних документів, як джерела  для поглибленого  вивчення історії університету.  З цією метою архівним підрозділом розробляються  хронограф  з історії створення  всіх  структур та сторінки історії, які висвітлюють автобіографічні  дані професорсько-викладацького складу.

Ії особистий внесок  у розвиток діловодства дозволив значно підвищити рівень стану впровадження у практику роботи нових нормативно-правових актів, які стосуються, насамперед , діловодних процесів. Значну частину свого часу архівний підрозділ приділяє підвищенню кваліфікації працівників, відповідальних за   діловодство,  шляхом проведення семінарів,  практичних занять, консультацій, підготовки методичних розробок з питань діловодства.

За час роботи в ХДУ Виноградова Л.В.  виявила себе як професійний, компетентний і відповідальний працівник. Вона брала активну участь у тимчасовому  переміщенні архіву до Івано-Франківського офісу та його систематизації.

Після деокупації міста Виноградова Луїза Веніамінівна  працює в офісі Херсонського державного університету в Херсоні , виконує свою роботу завжди вчасно і на високому професійному рівні. Колеги та співробітники ХДУ  цінують  ії глибокі та ґрунтовні знання, невичерпну енергію та завзятість у роботі.

Кудас Наталія Анатоліївна – начальниця відділу кадрів  Херсонського державного університету, працює в  університеті з 01 березня 1992 року. Пройшла  шлях від  секретаря-друкарки загальнотехнічного факультету до провідного фахівця відділу кадрів.  З 17 січня 2020 року призначена  на посаду начальниці відділу кадрів.

Наталія Кудас виконує всі поставлені перед нею завдання обґрунтовано, швидко, з детальною обробкою та відмінною якістю. Уважна до проблем, які торкаються людей, вирішує їх найкращим чином. Своєю чесною та порядною поведінкою є прикладом для наслідування, дуже ввічлива, дисциплінована. Завжди дорожить честю та гідністю свого робочого колективу, готова прийти на допомогу колегам.

Вона внесла вагомий внесок у розробку програм комп’ютерного забезпечення ІАС університету, пов’язаних з кадровими питаннями, які прискорюють та дозволяють плідно працювати співробітникам відділу кадрів. За цей час довела, що володіє високими професійними знаннями, уважно відслідковує та сумлінно вивчає зміни у законодавстві щодо професійних питань. Користується повагою в колективі.

Козаков Олександр Анатолійович – керівник навчально-тренувального центру “Водна станція” ХДУ, після деокупації міста  працює в офісі Херсонського державного університету.

Свою роботу в ХДУ Козаков Олександр Анатолійович розпочав у 2008 році на посаді старшого лаборанта інженерно-технологічного факультету, а з травня 2019 року – керівника навчально-тренувального центру “Водна станція”.

Козаков Олександр Анатолійович протягом останніх 15 років своєї роботи у різних структурних підрозділах ХДУ зробив значний внесок у його розвиток. Зокрема, працював над конкурентоспроможністю підпорядкованого йому підрозділу у сфері надання туристичних послуг, забезпеченням збереження майна університету, розбудовою матеріально-технічної бази водної станції. За час його праці у навчально-тренувальному центрі було виконано ряд першочергових заходів з ремонту обладнання, річкового транспорту, споруд на території бази, було забезпечено належний санітарний стан навчально-тренувального центру, впроваджувалася стратегія розвитку підрозділу.

З листопада 2022 року Козаков О.А. працює в офісі Херсонського державного університету в місті Херсон, забезпечує спільно з іншими співробітниками його функціонування, ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, первинний ремонт, фото та відео-фіксацію уражень будівель навчальних корпусів та гуртожитків. Систематично забезпечує співробітників університету, які знаходяться у місті, гуманітарною допомогою.

За багаторічне та сумлінне виконання своїх обов’язків Козаков Олександр Анатолійович був відзначений грамотою ХДУ в 2020 році.

Козаков Олександр Анатолійович має високе почуття відповідальності за доручену справу, дуже вимогливий до себе у виконанні професійних обов’язків, має чітке бачення розвитку свого структурного підрозділу у майбутньому, енергійний, вміє приймати вольові рішення, працьовитий, цілеспрямований, вміло реалізує організаторські здібності в реалізації поставлених завдань, стресостійкий, вміє зберігати холодний розум у критичних ситуаціях, користується заслуженою повагою й авторитетом серед співробітників офісу Херсонського державного університету в м. Херсон.

Читати на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:

 

Наглядову раду Херсонського державного університету очолив Юрій Рожков

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН