Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Президент України нагородив відзнакою “За оборону України” лікаря з Херсона, який в окупації оперував хворих

З нагоди річниці визволення Херсона від російських загарбників нагороджено Відзнакою Президента України «ЗА ОБОРОНУ УКРАЇНИ» Дрюка Ігоря Олексійовича, лікаря-хірурга КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша, – про це повідомила пресслужба закладу.
“ДРЮК Ігор Олексійович закінчив Кримський медичний інститут за спеціальністю лікувальна справа, і в херсонській лікарні працює з 1997 року. Отож, стаж вже чималий. І, будучи майстром хірургічної справи, не дає собі розслабитися. Медик постійно працює над підвищенням своєї кваліфікації, втілює нові методи діагностики та лікування в практику хірургічної служби. Має хорошу теоретичну та практичну підготовку. Широко використовує новітні технології”, –  зазначила пресслужба медичного закладу.
Під час окупації м.Херсона кваліфіковано надавав спеціалізовану хірургічну допомогу мешканцям міста.
“Як справедливо кажуть про Ігоря Дрюка колеги, він людина – патріот своєї держави і гідний громадянин України. До того ж, сміливий. Ні для кого не секрет, що під час окупації з багатьох злетіли патріотичні маски, а він відкрито і відверто не приховував свого ставлення до окупантів, не підтримував воєнну агресію й тероризм, і в межах своєї компетенції не надавав медичну допомогу загарбникам. Тож ми пишаємося Вами, шановний Ігоре Олексійовичу! Вітаємо з заслуженою нагородою! Будьте здорові і щасливі!”, – такими словами привітали колегу з нагородою.
Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН