Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відтепер за кермом херсонських маршруток можуть бути лише вакциновані водії

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Комунальне підприємство «Херсонський комунальний транспортний сервіс» міськради виконало вимогу протиковідних заходів та відсторонило від роботи 37 невакцинованих водіїв, знайшовши їм заміну. Відстороненим водіям не платитимуть заробітну плату й не допускатимуть за кермо міських маршрутних таксі.

Наразі, з 301 наявного водія комунального підприємства, двома дозами вакцини від COVID-19 щепилися 170 водіїв, 116 – отримали одне щеплення, 15 водіїв мають медичний висновок про відтермінування проведення вакцинації або протипоказання, інформує начальник відділу експлуатації автобусно-пасажирського транспорту КП «Херсонський комунальний транспортний сервіс» міськради Марина Іванова.

Нагадуємо, що сьогодні, 31 січня,  набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я від 30.11.2021 року № 2664, яким доповнено перелік установ, підприємств та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням. Серед них – працівники комунальних підприємств, установ та організацій та закладів охорони здоров’я державної та комунальної форми власності та посадові особи органів місцевого самоврядування.

За інформацією управління охорони здоров’я Херсонської міської ради, станом на 31 січня COVID-19 підтвердили у 316 херсонців, одужало – 74 особи, померло – 2. За період пандемії у Херсоні зафіксовано 1 1293 летальних випадків.

Наразі, першу дозу вакцини отримали 139 399 херсонців, другу – 124 186, третю – 4 940. Лише за вихідні вакциновано 761 особу».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН