Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні побував з робочим візитом заступник голови Держводагентства

Заступник Голови Державного агентства водних ресурсів України Ігор Гопчак з робочою поїздкою відвідав Запорізьку і Херсонську області.
Метою візиту було надання практичної допомоги місцевим органам виконавчої влади щодо реалізації урядових рішень з питань водозабезпечення областей, що постраждали внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС.
Спільно з заступником голови Херсонської ОВА Антоном Самойленком Ігор Гопчак взяв участь у нараді щодо відпрацювання питань реалізації експериментального проєкту, зокрема з будівництва, реконструкції та капітального ремонту артезіанських свердловин та об’єктів питного централізованого водопостачання.
Держводагентство всебічно сприяє підготовці матеріалів для видачі дозволів на спеціальне водокористування, на етапі буріння свердловин, для оперативної видачі таких дозволів після завершення робіт, у найкоротші терміни.
У свою чергу, заступник Голови Держводагентства відвідав місця облаштування свердловин у м. Херсон.
У межах візиту також оглянуто будівництво магістрального водопроводу для забезпечення міст Нікополь та Марганець водою та верхів’я Каховського водосховища нижче Дніпровської ГЕС у м. Запоріжжя.
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН