Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині проводять заходи з розмінування звільненої території

На звільненій території Херсонщини  піротехніки проводять  заходи  з розмінування, щоб усунути загрозу від російських загарбників.

“Загальна площа обстежених саперами територій становить 39 701 гектар, з них 34 262,9 гектара – сільськогосподарські землі. Під час робіт було виявлено та безпечно усунуто понад 70,3 тисяч вибухонебезпечних предметів”, – про цн повідомили в Херсонській ОВА.

На жаль, останнім часом сталися часті випадки підриву мирного населення на підконтрольних територіях. Це ще раз підкреслює важливість розмінування та безпеки для цивільного населення. Органи влади та саперні служби зосереджують свої зусилля на швидкому та ефективному обстеженні територій, щоб максимально знизити ризик для людей.
Захист мирного населення є пріоритетним завданням і продовжується активна робота з розмінування та знищення вибухонебезпечних матеріалів на подібних територіях.
Цивільному населенню необхідно уникати перебування на територіях, які ще не були обстежені саперами, оскільки існує значна небезпека.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН