Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Херсонщин сплатили до бюджету 31 млн гривень єдиного податку

З початку 2023 року підприємства сплатили до бюджету 31 млн гривень єдиного податку
Мікро та малий бізнес Херсонської області в надскладних безпекових та економічних умовах воєнного часу продовжують відновлювати свою діяльність і поповнювати бюджети податковими зобов’язаннями.
Зокрема, за 10 місяців цього року юридичні особи, які обрали спрощену систему оподаткування, сплатили 31,3 млн гривень єдиного податку.
Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Олефіренко, більшу частину надходжень забезпечили підприємства – сільськогосподарські товаровиробники, які обрали ІV групу єдиного податку, – 18,2 млн гривень. Від юридичних осіб, які перебувають на ІІІ групі «спрощеного податку» скарбниці отримали 13,1 млн гривень.
Станом на 01.11.2023 на обліку в податковому відомстві області перебуває 4416 юридичних осіб, які віддали перевагу спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності. При цьому 96% від загальної кількості зареєстрованих підприємств – платників єдиного податку – це агрофірми, які обрали ІV групу. Решта 161 підприємство перебувають на ІІІ групі.
«Ми вдячні всім платникам податків Херсонщини за своєчасну сплату податкових зобов’язань та особистий внесок у підтримку фінансової стабільності нашого регіону і країни в цілому,» – зазначив Сергій Олефіренко.
Возможно, это изображение 1 человек и текст «державна податкова служба укратни головне упрайння дпс херсонськй област, автономний республци крим та M. севастопол ΜΙΚΡΟ ΤΑ малий бзнес херсонщини сплатили 3 початку року бюджет станом на 01.11.2023 на облку в податковому вдомств област перебувае 31,3 млн гривень единого податку 4416 юридичних осіб -платникв единого податку T A X»
Читати на сайті інформааійного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН