Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Три громади Херсонщини забезпечили надходження податків до місцевих бюджетів області

Вольові, мужні та патріотичні представники бізнесового середовища Херсонщини продовжують працювати та сплачувати податки попри вкрай складну безпекову ситуацію.

Більш ніж половину надходжень податкових платежів до місцевих бюджетів області забезпечили 3 громади, а саме: Херсонська міська територіальна громада (48,7 % або 1169,7 млн гривень), Чорнобаївська сільська територіальна громада (5,7 % або 136,8 млн гривень) та Тягинська сільська територіальна громада (2 % або 48,1 млн гривень).

Загалом же надходження від суб’єктів господарювання та громадян до місцевих бюджетів Херсонщини за 10 місяців 2023 року склали 2402,7 млн гривень.

Переважну більшість в загальній сумі надходжень (86,2%) складає податок на доходи фізичних осіб. У грошовому еквіваленті це 2071,8 млн гривень.

Також до лідерів за обсягом сплати входить єдиний податок (225,9 млн гривень), плата за землю (53,6 млн гривень), податок на нерухоме майно (22,1 млн гривень).

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вдячне платникам, які продовжують фінансову підтримку держави та сумлінно сплачують податкові зобов’язання до бюджетів усіх рівнів.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній  Республіці Крим та м. Севастополі/

Читати на сайті інформаційного видання “Україньский південь”:

 

Учасники бойових дій Бериславського району можуть пройти навчання у 8 центрах професійно-технічної освіти

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН