Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кияни продовжують надсилати книжки до бібліотеки Борозенської громади на Херсонщині

Під час окупації більшість бібліотек Хероснщини стоять розграбовані та розмародерені російськими військовими. Після звільнення правобережної Херсонщини відновити бібліотечні фонди допомагають жителі інших регіонів. Так знову поповнився книжковий  фонд у Борозенській сільській  бібліотеці на Херсонщині.
“Друзі! Радісна новина! До нашої бібліотеки знову прибули книжкові подарунки. Цього разу – від незнайомки з Києва, оплаченою посилкою. Світова фантастика – калиновою («Аж до сьогодні Ден Сімонс калиновою не промовляв» – читаємо в передньому слові однієї із книг), та сучасні яскраві, привабливі дитячі книжечки (усмішка самохіть з’являється на устах при уяві, як маленькі рученята гортали ці сторінки, прилаштовуючи наліпки) – книжечки з наліпками, з віконцями, книжка-вімельбух (не чули про таку?) – для розвитку дитячої спостережливості, фантазії та вигадування, книжка-гра – для розвитку уважності і навіть дитяча настільна гра з липучками – можна собі припустити, скільки теплого, дбайливого спілкування з малечею засвідчили ці книжечки в родині наших дарувальників (і поки формувався цей пост, ми вже дізналися їхні імена – сучасний світ напрочуд комунікабельний).
Щиро дякуємо @Natalia Plekhanova та @Dmytro Plekhanov за щедрі книжкові подарунки!
І окрема дяка @Vita Kyrsanova (вже знайомій нам незнайомці) – саме пані Віта організовувала доставку. Київ-Борозенське. Струмені добра. Промені світла. З вірою у майбутнє!”, – подякував колектив Борозенської  сільської  бібліотеки благодійникам.
Нагадаємо, що у Києві  проходила благодійна акція,  на якій збиралися книжки для Борозенської бібліотеки. Почитати матеріал можна за посиланням:
Читайте на сайті інформаційного видання “Україснький Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН