Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти ХДАЕУ зустрілися з представниками міжнародної туристичної компанії з Турції

На економічному факультеті ХДАЕУ відбулася важлива зустріч з представником міжнародної організації, які спеціалізуються на готельно-ресторанному та туристичному бізнесі «MAYA WORD GOLF SIDE» (Турція), – повідомляє пресслужба ХДАЕУ.

Захід об’єднав студентів різних спеціальностей, таких як готельно-ресторанна справа, туризм, менеджмент, маркетинг, економіка, підприємство та фінанси, для обговорення можливостей працевлаштування, навчання та проходження практики в цій цікавій та перспективній галузі.

Представник організації, Валерія Чернявська випускниця ХДАЕУ спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, розповіла про роль та значення сфери готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в сучасному світі та економіці і наголосила про необхідність фахового розвитку молодих спеціалістів у цій галузі.

 

Вона поділилася своїм досвідом та інформацією щодо того, як студенти можуть підготуватися до карʼєри в готельному та туристичному секторах та досягти успіху в цій галузі. Під час дискусії було наголошено, що готельно-ресторанний та туристичний бізнес надає велику кількість можливостей для студентів, починаючи з робочих місць на рецепціях готелів і закінчуючи власним бізнесом у галузі. Валерія підкреслила, що інтернаціональний характер цієї галузі робить її особливо привабливою для молодих спеціалістів, які бажають співпрацювати з іншими культурами та міжнародними партнерами.

 

Зустріч також надала можливість студентам задавати питання та обговорювати конкретні шляхи підготовки до кар’єри в цій галузі.

Спікер підкреслила важливість отримання практичного досвіду, навчання іноземних мов, інтерншипів та стажувань в міжнародних компаніях готельно-ресторанного та туристичного секторів.

Закінчуючи подію, лектор закликала студентів використовувати всі можливості, які надає їм університетська та міжнародна організація «MAYA WORD GOLF SIDE» (Турція), для розширення свого фахового горизонту та здобуття цінного досвіду в галузі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Зустріч стала великим кроком у підготовці студентів до майбутніх викликів та можливостей у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН