Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Компанія “DataArt”, яка співпрацювала з херсонським вишем, візначає ювілей

Компанія “DataArt” відзначає свій 25-річний ювілей. Про це розповів ректор ХДУ Олександо Співаковський:
Щиро вітаємо колектив міжнародної компанії “DataArt” з 25-річчям від дня заснування! 25-ть – це п’ять у квадраті, а квадрат – це завжди позитив!

Для мене особисто велика честь бути частиною компанії, яка прийшла у Херсон 15 років тому, а перший Офіс в Україні відкрила саме на базі Херсонського державного університету. З того дня університет та “DataArt” – єдина екосистема, в якій освіта та бізнес співпрацюють і спільно формують людський капітал, розвивають ІТ-середовище не тільки України, а й світу.

З теплотою згадую минуле літо, коли ми разом з президентом та співзасновником компанії Євгеном Голандом урочисто відкривали у Херсоні оновлений Офіс “DataArt”, планували нові спільні проєкти…

Зараз зі словами великої вдячності звертаюсь до кожного працівника компанії, бо завдяки вам співробітники, студенти Херсонського державного університету мають підтримку у надскладні часи окупації Херсонщини під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ви й зараз підставляєте плече – відкрили свої найкращі освітні програми для наших здобувачів. Це дуже важливо, це надає нам сил!

Невпинного розвитку, міцних позицій на світовому ринку, цікавих проєктів, які дають океан можливостей для талановитої молоді! Тільки позитивного руху!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН