Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великій Олександрівці нагадали підприємцям про легалізацію робочих місць

У Великоолександрівській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області відбулась двохстороння робоча зустріч з питань легалізації трудових відносини.

Участь у зістрічі взяли очільники Бериславської та Великоолександрівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Валентин Кондратенко й Інна Легуша та головний державний інспектор відділу з питань праці управління інспекційної діяльності у Херсонській області Тетяна Карнаух.

На заході йшлося про необхідність донесення до громадян інформації про ризики та наслідки незадекларованої праці, правильність оформлення трудових відносин і зміни в законодавстві.

На жаль, неофіційна праця залишається поширеним явищем і під час війни. Нелегальні трудові відносини завдають суттєвої шкоди, зокрема і обороноздатності нашої країни. За найменшими оцінками, державний бюджет щороку втрачає від незадекларованої праці близько 100 мільярдів гривень. Ця величезна сума могла б допомогти нашим воїнам захищати Україну й швидше звільняти тимчасово окуповані території.

Тож під час зустрічі сторони домовилися продовжити проведення роз’яснювальної роботи щодо переваг легального працевлаштування та недопущення порушень норм чинного законодавства.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН