Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

П’яний дебош в Олешках: мер розповів, як росіяни знущаються над людьми

Тепер зовсім інший вигляд мають  окуповані Олешки на Херсонщині.


В окупованих Олешках на Херсонщині росіяни влаштовують “п’яний дебош”, розкрадаючи магазини з алкоголем і потім обстрілюючи місто з мінометів.

Таку інформацію нам ексклюзивно підтвердив мер Олешок Євген Рищук.

Новини.LIVE з власних джерел на тимчасово окупованій Херсонщині стало відомо, що в Олешках росіяни, попри заборону на вживання алкоголю, напиваються і обстрілюють місто. Зокрема, кидають гранати в житлові під‘їзди.

Цю інформацію ми також уточнили в мера міста.

“Все це було не вчора і не позавчора. Це все було останні пів року і навіть більше, коли почалися активні бойові дії. Алкоголя там валом у  них, грабують торгові точки. Не перший раз кажу, що ставлять міномети на березі річки і направляють на місто, знущаються над людьми”, — сказав Рищук. 

Олешки
Який вигляд мають окуповані Олешки на Херсонщині. Фото: джерело Новини.LIVE


Також він додав, що у місті було спокійніше, коли росіяни вважали його своїм назавжди і думали, що будуть там жити. Як тільки вони зрозуміли, що це сіра зона і зона бойових дій, тоді їх нічого не зупиняло.

“Вони всі приїжджають у місто з надією, що вони щось додому передадуть. Тому грабують все. Квартири, де ніхто не живе, всі відкриті. В деяких росіяни живуть, а деякі розграбували і вивезли”, — додав мер Олешок.

Нагадаємо, наприкінці вересня в РФ відзначили першу річницю “приєднання нових регіонів”. Саме так російська пропаганда називає незаконну анексію частини Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

Ситуація в окупованих Олешках: росіяни напиваються і обстрілюють місто
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН