Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майже два місяці у полоні росіян перебуває волонтер Маріо Гарсія

Допис про нього розмістили у соціальних мережах. 53 дні у російському полоні утримується Ангел для України з міста Карлет. Маріо Гарсія Калатаюд. Той самий, що 2014 року покинув все і прибув у країну, де точаться бойові дії, допомагати своїми вчинками зашивати рани на тілі моєї прекрасної України. Який возив до сиріт із сірої зони одежу, шкільне приладдя, їжу, який має пів України друзів.

ТАК, ВІН ДОСІ У ПОЛОНІ!!!! Його рідні в Іспанії довгих 53 дні не мають з ним зв’язку. Я хочу спитати українські ЗМІ ви взагалі притомні??? Росіяни пишуть про Маріо, називають його праворадикалом та націоналістом, що наші ЗМІ у відповідь?

Три слова про його зникнення у загальному блоці новин і все? Це так ви оцінюєте діяльність людини, що ризикувала своїм життям, що вже після 24 лютого давала багато інтерв’ю іспанським телеканалам, у яких Маріо не шкодував слів на адресу путлєра? Я хочу запитати наші спецслужби, які сьогодні так тішаться роботою іспанської поліції, що заарештувала Шарія, де ви в цій історії? На що сподіваєтесь? Що прийдуть ЗСУ і усіх звільнять в Херсоні? Чи що іспанці самі на окупованій территорії будуть визволяти свого громадянина?

Та трясця вам!!! Що іспанська поліція може зробити зараз в Україні, яке прекрасне ніх€ра хібащо. МІД Іспанії звернувся до МІДу росії, ті відповіли, що поки Херсон не є територією РФ, остання не є стороною конфлікту. СБУ, робіть що-небудь!!!

Пані Верещук, пані Денисова, скільки я ще маю заповнити анкет, в кого мені кинути тапком, щоб за Маріо, який є справжнім Героєм, Україна почала битися як лев?!!! В нас є прекрасний приклад Надії Савченко, про яку свого часу ледь не з кожної праски лунала інформація, і яка виявилась малохольною зрадницею.

Є приклад моряків-прикордонників, визволення яких стало справою честі для Президента Зеленського. Їх витягли з полону, з ними принаймені рідні мали зв’язок. Тому і мали, що Україна не замовчувала ситуацію, про них говорили голосно, зам’яти тишком-нишком злочинцям із-за парєбріка не вдалось.

Звертаюсь до наших спільних з Маріо друзів, не мовчіть, поширюйте мій допис, робіть самі окремі пости у Фейсбуці, коментуйте дописи громадських діячів на ФБ, у Ютубі, під тиском громадськості крига мовчання має скреснути!!! Росіяни мають відпустити Маріо, бо в них на нього немає нічогісінького!!! Чим довше він знаходиться у росіян, тим ймовірніше, що вони заставлять Маріо обмовити себе і пришиють йому справу, а це вже зовсім інша історія!!!

Таня Марина

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН