Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представникам влади в Івано-Франківську показали, як працює релокований офіс ХДУ

Офіс Херсонського державного університету в Івано-Франківську відвідала заступниця директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Галина Ковальова. Їй показали, як облаштований офіс, як відбувається освітній процес, яке там є обладнання та можливості, – повідомляє пресслужба ХДУ.

«З пані Галиною ми спілкувались напередодні, під час святкового заходу до Дня працівників освіти у Херсонському HUB в Івано-Франківську, домовилися про зустріч. Обговорили перспективи проходження практик нашими студентами на базі місцевих закладів освіти, а також проведення спільних заходів. Для нас дуже важлива комунікація, адже громада Івано-Франківщини гостинно прихистила багато херсонців. Тож, працюємо, підтверджуючи тезу, що Україна – єдина, нам є чим збагачувати один одного», – прокоментував ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Після знайомства з колективом, Галині Ковальовій провели екскурсію офісом, показали новий коворкінг, аудиторії віртуальної реальності, комп’ютерний клас тощо.

П

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН