Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У лікарні Херсона працюватимуть медики після інтернатури: кадрове питання вирішується

2 жовтня в сховищі херсонської дікарні зібралися медики, аби по-сімейному прийняти до своїх лав нових лікарів.

Вони закінчили проходити інтернатуру і тепер остаточно приєдналися  до когорти тих, хто повсякчас незмінно стоїть на сторожі людського життя і здоров’я.

Така подія відбувається завжди урочисто, з врученням атрибуту кожного лікаря – білого халата з емблемою лікарні. Завітали на свято Міжнародного дня лікаря заступниця  начальника Херсонської міської військової адміністрації Євгенія Бєла та  очільник Херсонського управління охорони здоров’я Ігор Осауленко.

Їх щирі побажання  вдачі і сумління на тернистому шляху медицини є неабияк доречними, адже молоді люди  проходять важкий іспит для здобуття міцного гарту на медичній ниві.

Генеральна директорка медичного закладу Алла Малицька також по-материнському звернулася з теплими словами вітань і побажань до кожного вже у повному розумінні цього слова свого колеги. Бо саме сьогоднішнім «іменинникам» творити нову історію лікарню, продовжуючи її солідні традиції. І такий прийом лише свідчить про довіру і гарні сподівання на чудове і цікаве майбутнє в житті нових карабелешівців.

У добру путь! Нехай щастить!

Пресслужба лікарні ім.Є.Карабелеша.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН