Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславський медичний коледж проводить День відкритих дверей в дистанційному режимі

Про це повідомили на офіційному сайті Бериславського медичного коледжу. 

Захід відбудеться  в онлайн форматі 25 березня об 11 годині.

До   майбутніх вступників звернулося керівництво закладу.

– Бериславський медичний фаховий коледж – провідний навчальний заклад фахової передвищої освіти, який працює в регіоні вже понад 60 років, здійснює підготовку кадрів освітньо-професійного ступеня  «Фаховий молодший бакалавр» за напрямами «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Фармація».

Студенти мають змогу навчатися у комфортних оснащених навчальних аудиторіях та лабораторіях головного та хірургічного корпусів та у центрі практичного навчання на базі районної лікарні. Відкрито ліцей біолого-хімічного профілю для учнів загальноосвітніх шкіл 8-11 класів. Активно працює відділення післядипломної освіти, яке здійснює підвищення кваліфікації, спеціалізації молодших медичних спеціалістів. Вже понад п’ять років виш активно співпрацює з медичними вищими школами Польщі.

Коледж є осередком зберігання найкращих медичних традицій, адже тут працюють провідні лікарі та медичні сестри Бериславщини, а їх досвід та мудрість переймають молоді викладачі-інтерни, яких адміністрація вишу активно підтримує. Педагогів та студентів об’єднує повага та гордість за свою рідну Alma mater, жага до знань та науки.

Якщо Ви вирішили поєднати своє життя з медициною, не втрачайте шансу, приєднуйтесь до дружньої великої родини Бериславського медичного фахового коледжу, обирайте щасливе майбутнє разом із нами. Ми готуємо професіоналів.

В.о директора,

Роман ЗАПОРОЖЕЦЬ.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН