Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ отримав першу партію сучасної техніки за проєктом USAID

На базі Івано-франківського офісу Херсонського державного університету триває створення освітньо-культурного HUB «Цікава Україна». Днями отримано першу партію сучасної техніки за проєктом USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East)».

Ректор ХДУ Олександр Співаковський зазначив:

«У десятих числах серпня приймали перший вантаж, який здебільшого складався з меблів та обладнання. І відразу почали облаштовувати сучасний коворгінг у нашому Івано-Франківському офісі. І от зараз вже маємо й технічне оснащення, яке дозволить нам організувати онлайн-лекції, робити сучасний відеоконтент, популяризувати власні можливості та бути на одній хвилі з науковцями та університетами світу.

Деякі колеги питають, невже ми не збираємось повертатись у Херсон, адже облаштовуємо Івано-Франківський офіс. Відповідаю: за умовами проєкту, все обладнання та техніка будуть перевезені у Херсон, як тільки цього дозволить безпекова ситуація. Ну, а поки не зупиняємось ані на хвилину та розвиваємось, популяризуємо наші унікальні наукові розробки, досягнення, створюємо майданчик, який об’єднає не тільки родину Херсонського державного університету, а буде цікавий широкому колу людей, захоплених освітою, технологіями та наукою. Запрошуємо студентів та викладачів: приходьте, навчайтеся, спілкуйтеся, створюйте!

Щиро дякуємо партнерам з фонду USAID за надання унікальних можливостей для розвитку!».

Пресцентр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН