Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Освітяни Таврійської громади готуються до нового навчального року

Працівники закладів освіти Таврійської громади взяли участь у онлайн-нараді. До освітян громади звернулась начальниця Каховської РВА Наталя Стаднік зі словами щирої подяки за організацію навчального процесу для дітей Таврійської громади у надскладних умовах воєнного стану, за особистий внесок кожного у освітню галузь.
Наталя Владиславівна відзначила позитивні результати співпраці Херсонського обласного Управління освіти, Відділу освіти Каховської РВА щодо організації навчання та відпочинку дітей Каховського району та побажала сил і здоров’я для подолання усіх випробувань на шляху до нашої спільної Перемоги.
Начальник Таврійської міської ВА Микола Іванович Різак висловив вдячність керівнику Відділу освіти. культури, молоді та спорту Володимиру Барсуку, директору базового Ліцею №2 Світлані Плясецькій, директорам та колективам всіх закладів загальної середньої, дошкільної освіти та культури за гідну громадянську позицію, патріотизм і відданість своїй професії, за єдність та злагоджену роботу.
Микола Іванович висловив впевненість, що освітньо-культурна сфера громади вистоїть, витримає і зможе швидко відновить свою роботу після деокупації території Таврійської громади.
Заступник начальника Таврійської ВА Анатолій Білий подякував учасникам наради за збереження безцінного кадрового потенціалу громади та висловив впевненість, що зовсім скоро така зустріч відбудеться вже у рідній Таврійській громаді.
Користуючись нагодою, до освітян приєднались працівники закладів культури, які також підтвердили свою готовність якнайшвидше відновити діяльність творчих колективів, які і надалі будуть представляти щедру на таланти Таврійську громаду на районному та регіональному рівнях.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН