Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські школярі відпочили на Закарпатті

Учні “Школи гуманітарної праці” в липні цього року скористалися чудовою нагодою відвідати українське Закарпаття, – повідомили на сторінці закладу освіти.

Діти мали змогу відпочити на базі спеціалізованої школи для слабочуючих дітей.

Увінчанням поїздки стало гостювання в Хусті ‒ місті, відомому стародавніми замком і храмами, пам’ятками чеської архітектури, розташованими поблизу термальними джерелами та долиною нарцисів. Хустський краєзнавчий музей зачарував унікальними експонатами, зокрема символічними картами Європи поч. ХХ ст., документами Карпатської України (1938‒1939 рр.), етнографічною колекцією кін. ХІХ ‒ поч. ХХ ст.

Велика кількість екскурсій, розвивальних і спортивних ігор, нескінченність безпосереднього спілкування та, головно, позитивних емоцій, а також віддаленість від зони бойових дій допомогли дітям не просто відволіктися від воєнних жахіть, а й фізично та психічно оздоровитися, набути добрих друзів і відновити віру в щасливе майбутнє.

Керівництво та колектив Хустської спеціальної школи для глухих Закарпатської обласної ради на чолі з керівником – Микитюк Жанною Миколаївною гостинно приймали нас у стінах свого освітнього закладу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН